Catalog Produse

Hipoclorit de Sodiu 12,5% 20L - Dezinfectant TP2, TP5


CONCENTRAT. Produs biocid rapid biodegradabil. Avizat de Ministerul Sănătăţii (Comisia Naţională pentru Produse Biocide) pentru tipul de produse TP2 (Aviz 1194BIO/02/12.19) şi TP5 (Aviz 1334BIO/05/12/19). Se foloseşte cu succes în aplicaţii de dezinfectare a suprafeţelor şi a instalaţiilor sanitare, la tratarea apei potabile, a apei din piscine, a apelor reziduale, curăţarea bazinelor cât şi ca detergent şi înălbitor pentru textile. Acest produs biocid în concentraţii de 10-20% distruge în câteva minute Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Aspergilus niger, Enterococcus hirae şi Legionella pneumophila. Concentraţii recomandate în baza testelor de eficacitate.

Pret / kg: 8 ron + tva 
 
 

Peral S: Acid Peracetic 15% - Biocid TP2, TP4, TP5 - Virucid, Bactericid, Sporicid, Fungicid


Peral S este un biocid BIODEGRADABIL extrem de eficient şi în acest moment nu există virusi, bacterii, spori şi fungi care să poată dezvolta rezistenţă la acest produs. Acest produs biocid distruge în doar câteva minute SARS-CoV2, SARS-CoV1, MERS-Cov, Ebola, HIV, HBV, HCV, Murine Norovirus, Adenovirus Type 5, Poliovirus, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Candida albicans, Aspergilus niger, Bacillus subtilis ş.a. Peral S este un “biocid verde”, avizat grupa principala 1, tipurile TP2, TP4, TP5 şi se poate utiliza şi pentru dezinfectarea suprafeţelor şi a echipamentelor care pot fi în contact direct cu hrana sau băutura pentru oameni şi animale (inclusiv apa de băut). Nu necesită clătire!

Pret / litru: [cere oferta]  
 
 

OXIDAN SPECIAL 150 - Acid Peracetic 15% - Virucid, Bactericid, Sporicid


OXIDAN SPECIAL 150 este o soluţie stabilizată de acid peracetic 15%, nespumanta şi foarte uşor de clătit. Este un dezinfectant cu proprietăţi oxidante, foarte eficient împotriva tuturor tipurilor de microorganisme precum bacterii, drojdii, mucegaiuri, spori şi viruşi. Produsul este eficient chiar și la concentrații mici și temperaturi scăzute. Este biodegradabil. Se foloseşte pentru dezinfectarea suprafeţelor, echipamentelor, materialelor, ambalajelor, instalaţiilor de climatizare în unităţi de sănătate publică, industria farmaceutică, zona veterinară, industria alimentară în unitatile de producţie si servicii cat si dezinfecţia apei potabile pentru oameni si animale.

Pret / litru: [cere oferta] 
 
 
 

Hygienium VIRUCID Gel Antibacterian & Dezinfectant 1000ml


Produs este Avizat de Ministerul Sanatatii. (Comisia Nationala Produse Biocide). Gelul virucid, antibacterian este indicat pentru dezinfectia igienica a mainilor. Nu necesita folosirea apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor atunci cand spalarea acestora nu este posibila. Formula cu uscarea rapida nu lasa senzatie lipicioasa pe maini, facandu-va mainile catifelate datorita glicerinei si extractului de aloe vera. Substanta activa: Alcool etilic (96%) Nr.CAS 64-17-5, Nr.CE 200-578-6-concentratie in unitati metrice 70%.

Pret / litru: 56.29 + tva