Despre Noi

Misiunea noastră este să oferim soluţii sigure, eficiente și la prețuri accesibile pentru organizaţiile responsabile din medicină, agricultură, silvicultură și industrie şi să protejăm medul înconjurător. Fundamentul deciziilor noastre îl reprezintă soluţii durabile, dezvoltarea şi extinderea companiei în beneficiul sănătăţii generaţiilor actuale şi următoare.

Misiune


Misiunea noastră principală este să susţinem combaterea organismelor dăunătoare pentru sănătatea umană sau animală. Starea bună de sănătate a oamenilor şi animalelor este vitală, iar identificarea unor soluții durabile şi ecologice este o adevărată provocare pentru noi toţi. De aceea noi, la Midra Timro, ne angajăm să aplicăm știința și resursele noastre globale pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea oamenilor şi animalelor şi a proteja mediul înconjurător. Ne străduim să oferim soluţii sigure, eficiente și la prețuri accesibile pentru organizaţiile responsabile din medicină, agricultură, silvicultură și industrie.

 

Viziune


În portofoliul nostru avem produse de curăţenie și biocide verzi care susțin atât sănătatea oamenilor cât şi a animalelor și previn dezvoltarea microorganismelor chiar şi în apa de băut. Pentru a ne asigura că putem continua să livrăm sănătate şi să protejăm mediul înconjurător ne concentrăm pe îmbunătăţirea modului în care facem afaceri. Ascultăm punctele de vedere ale tuturor persoanelor implicate în deciziile de îngrijire a sănătăţii oamenilor şi animalelor, de protecţie a mediului înconjurător şi acţionăm cu transparență în tot ceea ce facem. Scopul nostru principal este de a ne asigura că oamenii de pretutindeni au acces la biocide verzi, de calitate, şi mediul înconjurător este cât mai puţin afectat de folosirea acestora.

 

Valori principale


Profesionalismul, respectul, încrederea, parteneriatele şi loialitatea definesc acţiunile noastre zilnice.